Bun venit

Contul meu

Politica de confidentialitate 

 

Societatea care administreaza site-ul www.sapunzain.ro este Intreprindere Individuala Marinescu Violeta Iuliana,cu sediul in Ploiesti,Str.Baciului nr.2 ,inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F29/572/2011 si avand Codul Unic de Inregistrare 28294801.

 

Sapunzain.ro este un magazin online care comercializeaza produse cosmetice romanesti ,realizate manual,din ingrediente de origine vegetala.

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice I.I. Marinescu Violeta iuliana  are obligaţia de a administra in condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: facturarea si livrarea catre adresa indicata a produselor comandate on-line de pe site-ul

www.sapunzain.ro,confirmarea comenzilor; reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare finalizarii si livrarii unei comenzi on-line de pe site-ul www.sapunzain.ro.  Refuzul dvs. determină imposibilitatea finalizarii vreunei comenzi.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cat mai curand posibil.