Bun venit

Contul meu

Termeni si conditii

 

Generalitati

 

Site-ul www.sapunzain.ro include  magazinul online si blog, proprietate a firmei  Intreprindere Individuala Marinescu C.I.Violeta iuliana.

Utilizarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare „magazin online”, in scopuri de informare sau cumparaturi, presupune acceptarea termenilor si conditiilor formulate in continuare. Proprietarul magazinului are dreptul de a aduce modificari ale acestor prevederi fara o prealabila notificare. Acesti termeni si conditiile de utilizare vor fi in permanenta disponibile pe site.

 

Drepturi de autor

 

Intregul continut al site-ului www.sapunzain.ro (magazin online si blog) : produse,imagini,articole,texte, elemente de grafica web si alte date,este proprietatea I.I. Marinescu C.I. Violeta Iuliana  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).  Este interzisa de asemenea: accesarea site-ului (inclusiv a blogului) in scopul copierii continutului, fotografiilor sau datelor atat cu dispozitive sau programe automate, cat si copierea manuala a continutului. Orice tentativa de acces neautorizat in vederea producerii de prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.

 

Confidentialitatea datelor

 

I.I. Marinescu C.I. Violeta Iuliana se angajeaza sa foloseasca datele personale introduse de catre clienti doar in scopul vanzarii efective de produse comandate de catre acestia, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Conform Legii nr.677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie al acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, I.I. Marinescu C.I. Violeta Iuliana, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

Utilizarea magazinului online

 

Orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat prin intermediul comenzii telefonice,la numarul de telefon afisat  sau direct pe site.  Produsele solicitate cat si cantitatea acestora vor fi alese de catre client si se vor regasi in Cosul de cumparaturi, de unde acesta poate lansa comanda. O comanda, odata expediata, reprezinta un angajament ferm de cumparare al produselor respective, precum si faptul ca ati acceptat termenii si conditiile precizate la acest capitol cat si in sectiuniile de coamanda/livrare produse. 

 

Obligatiile magazinului

 

Magazinul se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat in sectiunile anterioare. 

Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Expedierea catre cumparator a comenzii, prin e-mail, in forma in care a fost incheiata, fara posibilitatea de a fi modificata de nimeni, in nici un fel.

Preia si  rezolva orice solicitare venita de la clienti, in timpul cel mai scurt.

 

Restricţionarea sau blocarea accesului pe site-ul www.sapunzain.ro 

 

În caz de încălcare a  Termenilor de Utilizare a Site-ului, în special în cazul utilizării  elementelor individuale ale site-ului www.sapunzain.ro (inclusiv cele ale blogului), în alte scopuri decât cele prevăzute, accesul la site poate fi restricţionat sau blocat.

I.I. Marinescu C.I. Violeta Iuliana  îşi rezervă  dreptul de a modifica parţial sau integral, bloca, sau întrerupe site-ul www.sapunzain.ro sau conţinutul său în orice moment şi pentru orice motiv.

 

Retur produse 

 

In conformitate cu  O.G. nr. 130/2000 si Legea 51/2003, clientul are dreptul de a returna produsele  in termen de 10 zile lucratoare de la primirea  acestora . Cand comandati ,fiti siguri ca ati ales produsul dorit deoarece retururile sunt acceptate in masura in care sunt indeplinite anumite conditii, si anume:

 - Clientul are obligatia de a anunta pe mail la adresa: contact@sapunzain.ro intentia de retur precum si motivul pentru care se returneaza produsul comandat. 

 - Clientul poate cere returnarea integrala a contravalorii produselor, schimbarea acestora sau achizitioanarea altor produse din magazin. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate.

 - Sub nicio forma nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate si nu au etichetele intacte.

 - Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul. 

Toate costurilor de retur sunt suportate integral de catre client. Exceptie fac doar produsele care s-au livrat eronat. In acest toate cheltuielile sunt suportate de Vanzator.  

Termenul de solutionare: 14 zile.

 

Livrare produse

 

Deoarece anumite produse cu termen redus de valabilitate,se realizeaza in momentul primirii comenzii, expedierile se fac in aprox. 48 ore din momentul din care ati plasat comanda pe site.

In cazul in care produsul respectiv sau unul dintre produsele dorite devine temporar indisponibil, va vom informa despre acest lucru in momentul confirmarii prin telefon/e-mail a comenzii.

In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei. 

 

Momentan,livrarea produselor se face numai pe teritoriul Romaniei.

Noi colaboram atat cu FANCOURIER , cat si cu Posta Romana in vedera livrarii coletelor , in functie de solicitarile dvs.

In cazul coletelor expediate si neridicate ne rezervam dreptul de a sista orice comanda viitoare!

 

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Te mai asteptam pe la noi cu cea mai mare placere si data viitoare! 

 

 

 

Echipa,

www.sapunzain.ro